Info@mdgroup.ba
+387 33 222 172
sddfdsdsdfsds
zcsfdsdfsdfsdfsd

MD Group

Mi u MD Group vjerujemo u demokratsku, ekonomski prosperitetnu i stabilnu Bosnu i Hercegovinu u kojoj poslovni ljudi žele trajno da investiraju, rade, pokreću i razvijaju kompanije.

Želimo državu sa porodicama u kojima nema nezaposlenih, nezbrinutih i socijalno isključenih.

Dajemo doprinos u kreiranju ambijenta koji će omogućiti jednake šanse za sve i poticati ljude da aktiviraju svoje potencijale.

Misija

MD obezbjeđuje svojim članicama vrhunske usluge u računovodstu, pravnim poslovima, marketingu i poslovnom savjetovanju kako bi postigle efikasnost, kontinuran rast te kako bi održavale optimizaciju poslovnih procesa.

Kompanije Nova Vita, Mlinar, Demus, Kapitals, Bosnainspekt i NovaCapital nude različite usluge: proizvodnju vitaminskog instant napitka u skladu sa visokim svjetskim standardima; plasman prepoznatljivih vrhunskih pekarskih proizvoda; izgradnju putne infrastrukture; rent a car, neophodnu kontrolu kvalitete pri uvozu i izvozu proizvoda, te investiranje u domaće kompanije.

SNAGA USPJEŠNIH

Vrijednosti

Zadovoljan uposlenik je ključna vrijednost MD Group: stvaramo odlične vođe koji, zauzvrat, dalje razvijaju MD Group.

Iskreno vjerujemo da su važni faktori za izgradnju uspješnog tima i osjećaja pripadnosti, snažan korporativni identitet i grupacijska podrška.

Upravo zato svojim uposlenicima želimo dati osjećaj da su članovi jedne velike porodice, umjesto organizacije u kojoj svako djeluje isključivo pojedinačno.

I sigurni smo da u tome uspijevamo, jer nam uposlenici svoje povjerenje ukazuju dugi niz godina, znatno iznad tržišnog prosjeka.

Stvaramo klimu u kojoj svaki uposlenik osjeća potpunu slobodu u komunikaciji, razvijanju i primjeni svojih ideja, a takvu angažovanost rado nagrađujemo.

MD grupa kultura

Kultura u MD grupi se temelji na poštenju, pravednosti, otvorenosti, jednakim mogućnostima i međusobnom povjerenju. Strogo se pridržavamo zakona i propisa o radu. Preuzimamo odgovornost za vlastiti uspjeh, ali i za vlastite greške!

Kupci i korisnici naših usluga su prioritet. Naši proizvodi i usluge zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta koje pred nas stavljaju naši kupci.

Izrazito uvažavamo i poštujemo naše dobavljače, koje tretiramo kao cijenjene partnere. Obaveze prema partnerima izmirujemo u rekordnom roku, bez odgađanja, te tako gradimo dugoročnu saradnju.

U MD Group ne pravimo kompromise na račun kvaliteta i, uz poštovanje svih zakonskih odredbi, garantujemo lakoću poslovanja.