Info@mdgroup.ba
+387 33 222 172
MD grupacija proslavila uspješnu poslovnu godinu
MD Group Sarajevo > Novosti > Uncategorized > MD grupacija proslavila uspješnu poslovnu godinu

MD grupacija proslavila uspješnu poslovnu godinu

Uposlenici i menadžment MD grupacije su prigodnim druženjem u subotu, 14.12.2019. obilježili uspješnu poslovnu godinu u Kongresnom Centru Hotela Terme na Ilidži.

MD grupu čine kompanije Pak centar (Nova Vita), Mlinar, Demus, Kapitals, Bosnainspekt i NovaCapital sa djelatnostima: proizvodnje vitaminskog instant napitka u skladu sa visokim svjetskim standardima; plasman prepoznatljivih vrhunskih pekarskih proizvoda; izgradnju putne infrastrukture; rent a car, neophodnu kontrolu kvalitete pri uvozu i izvozu proizvoda, te investiranje u domaće kompanije.

Kultura u MD grupi se temelji na poštenju, pravednosti, otvorenosti, jednakim mogućnostima i međusobnom povjerenju.

Zadovoljan uposlenik i njihove vođe su ključna vrijednost MD Group. Svojim zaposlenicima žele dati osjećaj da su dio jedne velike porodice gdje se zajedno odlučuje i gdje je tim na prvom mjestu. Svakodnevno utječu na stvaranje klime u kojoj svaki uposlenik osjeća potpunu slobodu u komunikaciji, razvijanju i primjeni svojih ideja, a takvu angažovanost rado nagrađuju.

Iz ove grupacije smatraju da svaki zaposlenik pridonosi imidžu kompanije i njenom razvoju i stoga su željeli ovom večerom da još više učvrste odnose među uposlenima ali i da izraze svoju zahvalnost za rad i trud.

Večera je započela kratkim uvodom i video prezentacijama svih kompanija unutar MD Group. Nakon prezentacija prisutnima se obratio Kasim Mujan, predsjednik uprave MD Group. Zahvalio se uposlenicima na predanom radu i trudu. Gospodin Mujan u govoru je istakao da je uspjeh svake kompanije i individualni uspjeh svakog njenog uposlenika.

Da bude večer za pamćenje pobrinuo se dugogodišnji prijatelj grupacije Enes Begović sa svojim saradnicima.